Bon Voyage Coapte Alaska

Bon Voyage Coapte Alaska
Bon Voyage coapte Alaska ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 559 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Alaska La Cuptor, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți și așezați hârtie pergament pe fundul unei tigaie de copt cu dimensiunea jeleului (17 1/2 pe 11 1/2 inci pe 1 inch adâncime). Cu un bătător electric, bateți împreună gălbenușurile de ou, doar 1/4 cană de zahăr (rezervând restul) și vanilia până când amestecul devine galben pal și se îngroașă. Cerneti faina de tort peste amestecul de galbenus de ou si dati deoparte scurt. Spălați și uscați bătătoarele. Într-un bol metalic separat, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru împreună și bateți treptat în echilibrul zahărului până se formează vârfuri rigide. La gălbenușul de ou/bolul de făină, pliați în 1/3 din albușurile bătute până când abia se combină. Repetați de încă 2 ori cu fiecare din restul de 1/3 din albusurile bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Răspândit în jeleu rola tigaie și se coace în cuptor timp de aproximativ 15 minute sau până când suprafața este maro auriu și izvoare înapoi atunci când atins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Lăsați tortul să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
În timp ce tortul se răcește, ar fi o idee bună să faceți loc în congelator pentru tortul cu foi și înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6
Când tortul este complet rece, îndepărtați suprafața rumenită a tortului. (Puteți face acest lucru pur și simplu slăbindu-l și rostogolindu-l.) Apăsați ferm o foaie de copt plată fără margini (care are aceeași dimensiune sau mai mare decât forma de copt) pe marginile superioare ale formei de copt și inversați tortul astfel încât să fie transferat pe foaia plată și îndepărtați hârtia pergament. Apoi tăiați tortul pe jumătate pe lungime și pe jumătate transversal. Două dintre aceste sferturi vor fi dedicate în partea de sus și de jos a Alaska coapte, respectiv. Folosind o spatulă subțire largă, glisați unul dintre aceste sferturi pe un platou sigur pentru cuptor plat.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Slăbiți cutia din jumătatea galonului de înghețată și așezați întreaga cărămidă pe tortul de pe platou. Apoi glisați celălalt sfert pe partea superioară a cărămizii de înghețată și puneți întregul platou în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8
Restul de 2 bucăți de tort se vor potrivi peste părțile laterale și capetele cărămizii de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
9
Tăiați tortul pentru a se potrivi dimensiunilor laturilor și capetelor utilizând cea mai eficientă poziționare, ceea ce va duce la cel mai mic număr de tăieturi. Veți avea nevoie de 2 dreptunghiuri care măsoară aproximativ 8 inci pe 3 inci și 2 dreptunghiuri care măsoară aproximativ 8 x 5 inci. Acoperiți cu folie de plastic dacă nu le utilizați imediat, pentru a preveni uscarea acestora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
10
O parte din toppingul de bezea va fi folosit pentru a fixa aceste dreptunghiuri pe părțile laterale ale înghețatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
11
Pentru a face toppingul de bezea, faceți o suspensie cu 2/3 cană de apă amestecată treptat într-o cratiță mică la care ați adăugat amidon de porumb și zahăr. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Pe măsură ce se îngroașă și devine translucid, acoperiți-l și scoateți-l de pe foc. Într-un castron mare de metal sau de sticlă curat, cu bătăi scrupulos curate, bateți albușurile de ou (trebuie să fie la temperatura camerei) până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Adăugați vanilie și cremă de tartru și bateți până se formează vârfuri moi. Foarte treptat bate în zahăr pe mare până când se formează vârfuri lucioase și rigide, dar nu-i permiteți să se usuce. Reduceți viteza bătătorului la scăzut și adăugați treptat suspensia de amidon de porumb. Când totul a fost adăugat crește viteza la mediu timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
13
Acest lucru poate fi refrigerat cu folie de plastic deasupra pentru o perioadă scurtă de timp înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
14
Imediat înainte de a servi
15
Alaska coaptă, asigurați-vă că suportul cuptorului dvs. este în măsură să ofere suficient spațiu pentru bezea și preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Scoateți tortul de foi și înghețata din congelator. Folosind o parte din bezea ca "lipici" poziționați bucățile de tort pre-tăiate pentru a se potrivi cu părțile laterale și capetele cărămizii de înghețată. Apoi întindeți restul de bezea într-un strat gros pe întregul ansamblu, învârtindu-l decorativ cu spatele unei linguri și asigurându-vă că acoperiți marginea inferioară a tortului pe toate părțile, astfel încât bezea să atingă baza tigaiei. Glisați Alaska în cuptor și coaceți până când bezea se rumeneste, 5 sau 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Serviți imediat cu acompaniamente de sos de ciocolată, sos de zmeură și sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Apă ObișnuităApă Obișnuită
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista