Bomboane De Înghețată
Această rețetă servește 30. O porție conține 101 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă 37 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., bomboane de înghețată ar putea fi un uimitor fără lactate rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată dintr-un baton, sare de mare fulgioasă, înghețată de cafea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bomboane De Înghețată, Bomboane De Înghețată, și Bomboane Cu Cremă De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă clocotită, topiți bomboanele întunecate și albe împreună.
Răzuiți într-un castron mai mic și lăsați să se răcească ușor.
Puneți prăjiturile zdrobite pe o farfurie mică. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de ceară și puneți una în congelator. Umpleți o ceașcă cu apă cu gheață.
Lucrând foarte repede, scoateți o lingură de înghețată de 1 lingură, ambalând-o bine.
Transferați-l în ciocolata topită. Folosind o frigăruie, împingeți vârful rotunjit al înghețatei și acoperiți mingea în ciocolată. Ridicați bombonul, permițând excesului de ciocolată să picure în vas. Scufundați fundul bombonului în firimiturile de prăjituri și așezați-l pe foaia de copt.
Lăsați să stea 10 secunde, apoi transferați bombonul pe foaia de copt din congelator. Repetați pentru a forma bomboanele rămase; înmuiați lingura de înghețată în apa cu gheață între linguri. Congelați bomboanele până când sunt ferme, 30 de minute, apoi serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.