Această rețetă servește 30. O porție conține 101 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă 37 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., bomboane de înghețată ar putea fi un uimitor fără lactate rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată dintr-un baton, sare de mare fulgioasă, înghețată de cafea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bomboane De Înghețată, Bomboane De Înghețată, și Bomboane Cu Cremă De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă clocotită, topiți bomboanele întunecate și albe împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Răzuiți într-un castron mai mic și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți prăjiturile zdrobite pe o farfurie mică. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de ceară și puneți una în congelator. Umpleți o ceașcă cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4
Lucrând foarte repede, scoateți o lingură de înghețată de 1 lingură, ambalând-o bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
5
Transferați-l în ciocolata topită. Folosind o frigăruie, împingeți vârful rotunjit al înghețatei și acoperiți mingea în ciocolată. Ridicați bombonul, permițând excesului de ciocolată să picure în vas. Scufundați fundul bombonului în firimiturile de prăjituri și așezați-l pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Presărați sare deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Lăsați să stea 10 secunde, apoi transferați bombonul pe foaia de copt din congelator. Repetați pentru a forma bomboanele rămase; înmuiați lingura de înghețată în apa cu gheață între linguri. Congelați bomboanele până când sunt ferme, 30 de minute, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.