Bomboane de trestie de zahăr Cookie-uri II

Bomboane de trestie de zahăr Cookie-uri II
Candy Cane Cookies ii necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 84 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de făină, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare sunt Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, Bomboane De Trestie Cookie-Uri, și Bomboane De Trestie Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați untul, zahărul cofetarilor, oul, extractul de migdale și extractul de vanilie. bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă în făină și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Rulați în benzi de 4 inci, așezați pe foaia de copt. Curba de sus în jos pentru a forma mâner de trestie de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 9 până la 10 minute. În timp ce este încă cald, scoateți din tigaie și presărați cu bomboane și amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista