Bomboane de ciocolată și migdale cu sos de ciocolată fierbinte

Bomboane de ciocolată și migdale cu sos de ciocolată fierbinte
Chocolate & almond puds cu sos de ciocolată fierbinte boozy este un desert care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1128 calorii. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână migdale măcinate, disaronno, zahăr tos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Boozy Slab Ciocolata Calda, Ciocolată Caldă (Versiune Boozy), și Ciocolată Caldă Cu Mentă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Unt 2 x 150ml forme dariole, se împrăștie în migdalele fulgi, astfel încât să se lipească de bază și părți și se pun pe o tavă mică de copt. Bateți untul, zahărul, oul, făina, migdalele măcinate și pudra de cacao împreună, apoi împărțiți între forme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Lichior De AluneLichior De Alune
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți timp de 20-25 de minute până când o frigăruie iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Între timp, pentru sos, topiți toate ingredientele într-o tigaie mică și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Întoarceți cu grijă prăjiturile din matrițe și așezați-vă pe 2 farfurii (la fel cum au copt).
6
Se serveste cu inghetata de vanilie, sos de ciocolată caldă, espresso și un strop mai Disaronno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista