Bombe Tort Irlandeze

Bombe Tort Irlandeze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați bombele de tort irlandeze. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 756 calorii. Această rețetă este plăcută de 338 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, unt, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Bombe Grase Jalape Cu Brânză-Carte De Bucate Bombe Grase Dulci Și Sărate, Bombe Grase Jalape Cu Brânză-Carte De Bucate Bombe Grase Dulci Și Sărate, și Tort de mere irlandez cu sos de caramel de whisky irlandez.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 163°. unt bundt tigaie bine, apoi praf cu 3 linguri pudră de cacao, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți cafeaua, Guinness, untul și ceașca rămasă pudră de cacao într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat, amestecând, până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
GuinnessGuinness
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se ia de pe foc, apoi se adaugă zahăr și se bate până se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Transferați amestecul într-un castron mare și răciți 5 minute.3.În timp ce amestecul de ciocolată se răcește, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Bateți împreună ouăle și vanilia într-un castron mic, apoi amestecați în amestecul de ciocolată răcit până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați amestecul de făină și amestecați până când se combină (aluatul va fi subțire și cu bule).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Se toarnă aluatul în tigaia bundt și se coace până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Zdrobiți tortul într-o tigaie pentru a se răci complet. Pune deoparte.Sursa: adaptat de la Gourmet / septembrie 2005ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Într-un robot de bucătărie, procesați ciocolata până când este foarte fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Într-o cratiță medie la foc mediu aduceți smântâna la fierbere moale (căutați să se formeze bule mici la marginea cratiței).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Cu motorul pornit, turnați crema prin tubul de alimentare. Procesați timp de aproximativ 10 secunde sau până la omogenizare. Pulsează în unt. Cu motorul pornit adăugați whisky-ul irlandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky IrlandezWhisky Irlandez
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Apăsați ganache-ul printr-o strecurătoare și transferați-l într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârful #3. Puneți deoparte o oră.Sursa: adaptat de la Rosie Levy Beranbaum
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Whisky Bile: 1.Măcinați napolitane de ciocolată grosier într-un robot de bucătărie sau blender, folosiți alternativ un tocător de cartofi și mâinile pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)
WhiskyWhisky
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Masher De CartofiMasher De Cartofi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Într-o tigaie medie la foc mediu, amestecați smântâna și siropul de porumb până abia încep să fiarbă. Nu te grăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă peste ciocolată; se lasă să stea petimp de 3 minute, apoi se amestecă ușor până se omogenizează. Nu viguros sau va crea bule de aer. Dacă glazura devine prea groasă pentru a fi folosită, încălziți peste tigaia cu apă clocotită, amestecând constant.Asamblare: 1.Folosind un in. melon baller, umple-l cu Cheesecake-ul Baileys
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Pepene GalbenPepene Galben
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Amestecați și nivelați orice exces.
4
Țeavă a în. minge de ganache pe Baller pepene galben nivel umplut cu amestec Bailey Cheesecake. Dacă utilizați bile de whisky, modelați-vă bilele cu mâna și așezați-le în centrul balerului de pepene umplut Baileys. Consultați imagine pentru proba vizuală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
WhiskyWhisky
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
5
Folosind un cuțit mic sau o spatulă de glazură, creați o cupolă în jurul mingii ganache sau whisky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Scoateți tortul de brânză Baileys balled și ganache sau whisky ball și puneți-l în firimitul de tort Guinness și rulați ușor până când este acoperit. Odată acoperit, umpleți o mână cu firimituri, apoi puneți mingea sfărâmată în centru. Scoateți o altă mână pe bila de firimituri și formați ușor un inel exterior mare de tort care rulează mingea în mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuinnessGuinness
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
WhiskyWhisky
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Puneți bilele în congelator timp de cel puțin două ore.
8
Odată ce glazura de ciocolată este gata dip sau se toarnă ciocolată pe fiecare minge. Se lasă deoparte până se întărește ciocolata înainte de servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista