Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați bombele de tort irlandeze. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 756 calorii. Această rețetă este plăcută de 338 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, unt, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Bombe Grase Jalape Cu Brânză-Carte De Bucate Bombe Grase Dulci Și Sărate, Bombe Grase Jalape Cu Brânză-Carte De Bucate Bombe Grase Dulci Și Sărate, și Tort de mere irlandez cu sos de caramel de whisky irlandez.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 163°. unt bundt tigaie bine, apoi praf cu 3 linguri pudră de cacao, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți cafeaua, Guinness, untul și ceașca rămasă pudră de cacao într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat, amestecând, până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Guinness
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc, apoi se adaugă zahăr și se bate până se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Transferați amestecul într-un castron mare și răciți 5 minute.3.În timp ce amestecul de ciocolată se răcește, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți împreună ouăle și vanilia într-un castron mic, apoi amestecați în amestecul de ciocolată răcit până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați amestecul de făină și amestecați până când se combină (aluatul va fi subțire și cu bule).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă aluatul în tigaia bundt și se coace până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Zdrobiți tortul într-o tigaie pentru a se răci complet. Pune deoparte.Sursa: adaptat de la Gourmet / septembrie 2005ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Într-un robot de bucătărie, procesați ciocolata până când este foarte fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Într-o cratiță medie la foc mediu aduceți smântâna la fierbere moale (căutați să se formeze bule mici la marginea cratiței).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Cu motorul pornit, turnați crema prin tubul de alimentare. Procesați timp de aproximativ 10 secunde sau până la omogenizare. Pulsează în unt. Cu motorul pornit adăugați whisky-ul irlandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Irlandez
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Apăsați ganache-ul printr-o strecurătoare și transferați-l într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârful #3. Puneți deoparte o oră.Sursa: adaptat de la Rosie Levy Beranbaum
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Whisky Bile: 1.Măcinați napolitane de ciocolată grosier într-un robot de bucătărie sau blender, folosiți alternativ un tocător de cartofi și mâinile pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)
Whisky
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Masher De Cartofi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Într-o tigaie medie la foc mediu, amestecați smântâna și siropul de porumb până abia încep să fiarbă. Nu te grăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă peste ciocolată; se lasă să stea petimp de 3 minute, apoi se amestecă ușor până se omogenizează. Nu viguros sau va crea bule de aer. Dacă glazura devine prea groasă pentru a fi folosită, încălziți peste tigaia cu apă clocotită, amestecând constant.Asamblare: 1.Folosind un in. melon baller, umple-l cu Cheesecake-ul Baileys
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Baileys Irish Cream
Dressing Japonez De Susan Preparat
Pepene Galben
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
Creveți Sotați, Decojiți
3
Amestecați și nivelați orice exces.
4
Țeavă a în. minge de ganache pe Baller pepene galben nivel umplut cu amestec Bailey Cheesecake. Dacă utilizați bile de whisky, modelați-vă bilele cu mâna și așezați-le în centrul balerului de pepene umplut Baileys. Consultați imagine pentru proba vizuală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baileys Irish Cream
Whisky
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
5
Folosind un cuțit mic sau o spatulă de glazură, creați o cupolă în jurul mingii ganache sau whisky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Scoateți tortul de brânză Baileys balled și ganache sau whisky ball și puneți-l în firimitul de tort Guinness și rulați ușor până când este acoperit. Odată acoperit, umpleți o mână cu firimituri, apoi puneți mingea sfărâmată în centru. Scoateți o altă mână pe bila de firimituri și formați ușor un inel exterior mare de tort care rulează mingea în mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guinness
Baileys Irish Cream
Whisky
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Puneți bilele în congelator timp de cel puțin două ore.
8
Odată ce glazura de ciocolată este gata dip sau se toarnă ciocolată pe fiecare minge. Se lasă deoparte până se întărește ciocolata înainte de servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)