Bombe Tort Irlandeze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați bombele de tort irlandeze. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 756 calorii. Această rețetă este plăcută de 338 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, unt, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Bombe Grase Jalape Cu Brânză-Carte De Bucate Bombe Grase Dulci Și Sărate, Bombe Grase Jalape Cu Brânză-Carte De Bucate Bombe Grase Dulci Și Sărate, și Tort de mere irlandez cu sos de caramel de whisky irlandez.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 163°. unt bundt tigaie bine, apoi praf cu 3 linguri pudră de cacao, eliminând excesul.
Încălziți cafeaua, Guinness, untul și ceașca rămasă pudră de cacao într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat, amestecând, până când untul este topit.
Se ia de pe foc, apoi se adaugă zahăr și se bate până se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Transferați amestecul într-un castron mare și răciți 5 minute.3.În timp ce amestecul de ciocolată se răcește, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Bateți împreună ouăle și vanilia într-un castron mic, apoi amestecați în amestecul de ciocolată răcit până se combină bine.
Adăugați amestecul de făină și amestecați până când se combină (aluatul va fi subțire și cu bule).
Se toarnă aluatul în tigaia bundt și se coace până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 40 până la 50 de minute.
Zdrobiți tortul într-o tigaie pentru a se răci complet. Pune deoparte.Sursa: adaptat de la Gourmet / septembrie 2005ciocolată
Într-un robot de bucătărie, procesați ciocolata până când este foarte fină.
Într-o cratiță medie la foc mediu aduceți smântâna la fierbere moale (căutați să se formeze bule mici la marginea cratiței).
Cu motorul pornit, turnați crema prin tubul de alimentare. Procesați timp de aproximativ 10 secunde sau până la omogenizare. Pulsează în unt. Cu motorul pornit adăugați whisky-ul irlandez.
Apăsați ganache-ul printr-o strecurătoare și transferați-l într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârful #3. Puneți deoparte o oră.Sursa: adaptat de la Rosie Levy Beranbaum
Whisky Bile: 1.Măcinați napolitane de ciocolată grosier într-un robot de bucătărie sau blender, folosiți alternativ un tocător de cartofi și mâinile pentru a se sfărâma.
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Într-o tigaie medie la foc mediu, amestecați smântâna și siropul de porumb până abia încep să fiarbă. Nu te grăbi.
Se toarnă peste ciocolată; se lasă să stea petimp de 3 minute, apoi se amestecă ușor până se omogenizează. Nu viguros sau va crea bule de aer. Dacă glazura devine prea groasă pentru a fi folosită, încălziți peste tigaia cu apă clocotită, amestecând constant.Asamblare: 1.Folosind un in. melon baller, umple-l cu Cheesecake-ul Baileys
Amestecați și nivelați orice exces.
Țeavă a în. minge de ganache pe Baller pepene galben nivel umplut cu amestec Bailey Cheesecake. Dacă utilizați bile de whisky, modelați-vă bilele cu mâna și așezați-le în centrul balerului de pepene umplut Baileys. Consultați imagine pentru proba vizuală.
Folosind un cuțit mic sau o spatulă de glazură, creați o cupolă în jurul mingii ganache sau whisky.
Scoateți tortul de brânză Baileys balled și ganache sau whisky ball și puneți-l în firimitul de tort Guinness și rulați ușor până când este acoperit. Odată acoperit, umpleți o mână cu firimituri, apoi puneți mingea sfărâmată în centru. Scoateți o altă mână pe bila de firimituri și formați ușor un inel exterior mare de tort care rulează mingea în mână.
Puneți bilele în congelator timp de cel puțin două ore.
Odată ce glazura de ciocolată este gata dip sau se toarnă ciocolată pe fiecare minge. Se lasă deoparte până se întărește ciocolata înainte de servire