Bombe Tort Irlandeze

Bombe Tort Irlandeze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați bombele de tort irlandeze. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 756 calorii. Această rețetă este plăcută de 338 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, unt, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Bombe Grase Jalape Cu Brânză-Carte De Bucate Bombe Grase Dulci Și Sărate, Bombe Grase Jalape Cu Brânză-Carte De Bucate Bombe Grase Dulci Și Sărate, și Tort de mere irlandez cu sos de caramel de whisky irlandez.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 163°. unt bundt tigaie bine, apoi praf cu 3 linguri pudră de cacao, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți cafeaua, Guinness, untul și ceașca rămasă pudră de cacao într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat, amestecând, până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
GuinnessGuinness
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc, apoi se adaugă zahăr și se bate până se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Transferați amestecul într-un castron mare și răciți 5 minute.3.În timp ce amestecul de ciocolată se răcește, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Bateți împreună ouăle și vanilia într-un castron mic, apoi amestecați în amestecul de ciocolată răcit până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați amestecul de făină și amestecați până când se combină (aluatul va fi subțire și cu bule).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se toarnă aluatul în tigaia bundt și se coace până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Zdrobiți tortul într-o tigaie pentru a se răci complet. Pune deoparte.Sursa: adaptat de la Gourmet / septembrie 2005ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Într-un robot de bucătărie, procesați ciocolata până când este foarte fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Într-o cratiță medie la foc mediu aduceți smântâna la fierbere moale (căutați să se formeze bule mici la marginea cratiței).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Cu motorul pornit, turnați crema prin tubul de alimentare. Procesați timp de aproximativ 10 secunde sau până la omogenizare. Pulsează în unt. Cu motorul pornit adăugați whisky-ul irlandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky IrlandezWhisky Irlandez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
4
Apăsați ganache-ul printr-o strecurătoare și transferați-l într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârful #3. Puneți deoparte o oră.Sursa: adaptat de la Rosie Levy Beranbaum
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Whisky Bile: 1.Măcinați napolitane de ciocolată grosier într-un robot de bucătărie sau blender, folosiți alternativ un tocător de cartofi și mâinile pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)
WhiskyWhisky
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Masher De CartofiMasher De Cartofi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Într-o tigaie medie la foc mediu, amestecați smântâna și siropul de porumb până abia încep să fiarbă. Nu te grăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă peste ciocolată; se lasă să stea petimp de 3 minute, apoi se amestecă ușor până se omogenizează. Nu viguros sau va crea bule de aer. Dacă glazura devine prea groasă pentru a fi folosită, încălziți peste tigaia cu apă clocotită, amestecând constant.Asamblare: 1.Folosind un in. melon baller, umple-l cu Cheesecake-ul Baileys
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Pepene GalbenPepene Galben
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Amestecați și nivelați orice exces.
4
Țeavă a în. minge de ganache pe Baller pepene galben nivel umplut cu amestec Bailey Cheesecake. Dacă utilizați bile de whisky, modelați-vă bilele cu mâna și așezați-le în centrul balerului de pepene umplut Baileys. Consultați imagine pentru proba vizuală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
WhiskyWhisky
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
5
Folosind un cuțit mic sau o spatulă de glazură, creați o cupolă în jurul mingii ganache sau whisky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Scoateți tortul de brânză Baileys balled și ganache sau whisky ball și puneți-l în firimitul de tort Guinness și rulați ușor până când este acoperit. Odată acoperit, umpleți o mână cu firimituri, apoi puneți mingea sfărâmată în centru. Scoateți o altă mână pe bila de firimituri și formați ușor un inel exterior mare de tort care rulează mingea în mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuinnessGuinness
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
WhiskyWhisky
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Puneți bilele în congelator timp de cel puțin două ore.
8
Odată ce glazura de ciocolată este gata dip sau se toarnă ciocolată pe fiecare minge. Se lasă deoparte până se întărește ciocolata înainte de servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista