Bombe Cu Migdale De Nucă De Cocos
Bombe de migdale de nucă de cocos este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 42 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 240 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praful de perle de aur, zahărul cofetarilor, brânza mascarpone din carton și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Migdale Bucurie Grăsime Bombe, Bombe De Grăsime Cu Fistic De Migdale, și Matchan și bombe de grăsime de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pasta de migdale într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se toacă fin.
Transferați într-un castron mare; adăugați zahărul și nuca de cocos. Bateți până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Într-un castron mic, bateți albușurile și vanilia până se formează vârfuri rigide; pliați în amestec de nucă de cocos.
Picătură de linguri 2 în. în afară pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Se coace la 325 la 14-18 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de brânză peste fiecare prăjitură; dați-l la frigider timp de 20 de minute sau până când brânza este fermă.
Într-un cuptor cu microunde, topiți stratul de bomboane; se amestecă până se omogenizează. Scufundați cookie-urile în acoperire; lăsați excesul să se scurgă.
Așezați pe hârtie cerată; se presara cu migdale.
Lăsați să stea până când este setat.
Periați praful de perle peste migdale. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.