Boluri de salată de pui pentru doi

Bolurile de salată de pui pentru doi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 2. O porție conține 516 calorii, 26g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți și bucăți de caju, salată de pui, struguri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma biscuiții congelați, puteți urma acest fel principal cu Tort De Biscuiți Cu Ghimbir ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Boluri de salată de pui pentru doi, Boluri De Salată "Pui" Vegan, și Boluri De Salată Tocate Cu Pui Italian.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. Spray exterior de 2 (10 oz) cupe de cremă cu spray de gătit.
Așezați fundul în sus pe foaia de prăjituri cu părțile laterale.
Așezați biscuiții congelați pe placa cu microunde. Cuptor cu microunde neacoperit la 15 secunde; întoarceți-vă și cuptorul cu microunde cu aproximativ 10 secunde mai mult sau până când biscuiții sunt înmuiați. Pulverizați ușor suprafața de lucru cu spray de gătit. Pe suprafață, apăsați fiecare biscuit în Runda de 5 inci.
Așezați 1 biscuit pe suprafața inferioară exterioară a fiecărei cupe de cremă. Apăsați ușor și întindeți aluatul aproximativ două treimi din partea de jos a fiecărei căni.
Coaceți 14 până la 16 minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute; scoateți aluatul copt din cupe.
Așezați pe raftul de răcire, cu partea dreaptă în sus; se răcește 15 minute.
Într-un castron mediu, amestecați salata de pui, strugurii și 1/3 cană de caju. Împărțiți amestecul uniform între bolurile de pâine; se presară cu caju rămas.