Boluri de Ricotta la cuptor cu pui și parmezan și o salată verde mixtă cu vinetă de roșii-busuioc
Boluri Ricotta coapte cu pui și parmezan și o salată verde amestecat cu Vinaigrette roșii-busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 384 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de verdeață de salată, praf de usturoi, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Ricotta la cuptor cu parmezan cu salată de roșii, măsline și busuioc, Cod aburit și mazăre verde amestecată cu vinetă de busuioc, și Pui parmezan cu salată de rucola și vinetă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Împărțiți crusta în 8 bucăți și formați fiecare piesă într-o bilă. Apăsați bilele în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui cositor de brioșă mini cu 8 căni. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
3
Într-un castron mare, combinați puiul, ricotta, Cheddar, 1/4 cană de parmezan, ouă, Dijon, pătrunjel, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă bine. Se amestecă amestecul în cupe de brioșă pregătite și se acoperă cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
5
Coaceți 20 de minute, până când un cuțit introdus în apropierea centrului de 1 cană iese curat și crusta este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Între timp, într-un blender, combinați roșiile, busuiocul, praful de usturoi, oțetul și uleiul. Procesați până la neted. Condimentează după gust cu sare și piper și servește peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Verzii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional