Boluri de mic dejun cu bacon
Boluri pentru mic dejun cu bacon este un mic dejun care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 153 de calorii. Pentru 50 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită slănină, ouă, sare și piper măcinat și brânză cheddar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și cetogenă. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați bolurile pentru mic dejun cu slănină, bolurile pentru mic dejun cu slănină Tempeh cu avocado și bolurile pentru mic dejun cu slănină și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pregătiți 12 căni de brioșe cu spray de gătit.
Gătiți baconul într-o tigaie mare la foc mediu-mare, întorcându-l din când în când, până când se rumenește uniform, dar nu este încă crocant, 7 până la 10 minute.
Scurgeți feliile de bacon pe prosoape de hârtie.
Tapetați pereții fiecărei cești de brioșe cu o fâșie de bacon.
Bate ouale cu sare si piper intr-un castron mare; se pune în căni de brioşe până la aproximativ 3/4 pline.
Presărați brânză cheddar deasupra fiecărei porții.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când devine auriu deasupra și oul nu se zgâlțâie, 20 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și folosiți un cuțit de unt sau o lingură pentru a scoate rapid din forma de brioșe, astfel încât să nu se lipească.