Boluri cu tortilla Fajita
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, bolurile cu tortilla Fajita ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 392 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 2,06 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Mergeți la magazin și luați roșii, salată verde, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 54% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fajita de pui cu pită , ardei gras umplut cu fajita de pui și Tortilla Burger Loco Vaca .
Instrucțiuni
Puneți șase 10 oz. cești de cremă cu susul în jos într-o tavă de copt puțin adâncă; puse deoparte.
Ungeți ambele părți ale tortillas cu unt; se aseaza intr-un singur strat pe foi de copt neunsate.
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 1 minut.
Puneți o tortilla peste fiecare ceașcă de cremă, ciupind părțile laterale pentru a forma o formă de bol.
Coaceți timp de 7-8 minute mai mult sau până devine crocant.
Scoateți tortilla din cupe pentru a se răci pe gratele de sârmă.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Combinați carnea de porc și amestecul de condimente; se adauga in tigaie. Gatiti si amestecati pana cand sucurile din carne sunt limpezi.
Scoateți carnea de porc cu o lingură cu fantă.
În picături, căleți ceapa și ardeii până devin crocante.
Puneți salata verde în boluri de tortilla; acoperiți cu amestecul de porc, ardei și roșii.