Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Bolognese cu o diferență. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 488 calorii. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de pastă de roșii uscată la soare, bulion de vită, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Diferența dintre Panettone și…, Coaceți o diferență cu OXO, și Care este diferența dintre Macarons și Macaroons.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și gătiți ceapa tocată, usturoiul și țelina tocată timp de 3-4 minute la foc mediu până când ceapa s-a înmuiat ușor. Sfat în carnea de vită tocată slabă și gătiți, amestecând ocazional, timp de 3-4 minute până se rumenesc peste tot. Se amestecă pasta de roșii uscată la soare și se gătește timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Roșii Uscată
Carne De Vită Macră
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșiile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Se toarnă bulionul de vită în cutia goală de roșii, se învârte apoi se adaugă în tigaie. Se amestecă măslinele tocate negre fără sâmburi. Se aduce la fierbere, se reduce focul, apoi se acoperă și se fierbe ușor timp de 35-40 de minute, până când este foarte fraged. Condimentați bine și amestecați o mână de frunze proaspete de busuioc rupte.