Bol Tiramisu: servește-l în felul tău

Bol Tiramisu: servește-l în felul tău
Rețeta Tiramisu Bowl: serviți-l în felul dvs. ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 2 ore și 20 de minute. Această rețetă servește 16 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 261 calorii. Un amestec de napolitane de vanilie, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O, cafea puternică maxwell house și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Bol Tiramisu Ușor, Tiramisu Cu Un Bol De La Clubul De Patiserie Din Paris, și Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Bateți treptat în lapte și amestecuri uscate de budincă. Se amestecă ușor în 2 cesti bici rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
ACUM, TU ALEGI!
3
Castron: linia de jos și partea laterală a 2-1/2-qt. bol cu jumătate de napolitane; stropiți cu jumătate de cafea. Se acoperă cu jumătate din amestecul de budincă și ciocolată. Repetați straturile. Se acoperă cu biciul rece rămas și zmeura. Dați la frigider câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
CiocolataCiocolata
CafeaCafea
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tigaie: acoperiți fundul tigaiei de 13x9 inci cu jumătate de napolitane; stropiți cu jumătate de cafea. Se acoperă cu jumătate din amestecul de budincă și ciocolată. Repetați straturile. Se acoperă cu biciul rece rămas și zmeura. Dați la frigider câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
CiocolataCiocolata
CafeaCafea
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Așezați 1 napolitană pe fundul fiecăruia dintre cele 16 feluri de mâncare pentru desert; stropiți fiecare cu 3/4 linguriță. cafea. Completați fiecare cu 1/4 cană de amestec de budincă și un strop de ciocolată. Repetați straturile. Se acoperă cu biciul rece rămas, zmeură și napolitane. Dați la frigider câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
CiocolataCiocolata
CafeaCafea
(55 Napolitane)(55 Napolitane)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista