Bolul picant de tăiței cu carne de vită și Mango este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 591 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 155 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mango, sos de pește, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Bol de tăiței cu mango și vinete thailandeze Soba, Bol Picant Cu Tăiței De Creveți, și Bol Cu Tăiței De Vită.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie și coaja, sosul de soia, fulgii de chili, sosul de pește și mierea. Puneți deoparte 3 linguri pentru pansamentul cu tăiței într-un recipient etanș și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Rețetă De Pizzocheri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați friptura într-un vas puțin adânc; se toarnă peste sosul rămas de var-soia și se întoarce friptura pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3
Se lasă la marinat 20 de minute la temperatura camerei, întorcând friptura ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Fierbeți tăiței în apă sărată până se înmoaie conform instrucțiunilor pachetului, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Scurgere.
6
Transferați într-un castron și aruncați cu 1 linguriță de ulei de canola. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Periați tigaia pentru grătar din fontă cu uleiul de canola rămas și încălziți la foc mare până când uleiul strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
8
Scoateți feliile de friptură din marinată, aruncând marinada și grătiți la foc mare până se rumenesc și ușor caramelizate pe ambele părți, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Se transferă pe farfurie pentru a se răci.
10
Aruncați carnea de vită cu tăiței, mango și ardei grași și acoperiți cu arahide și busuioc thailandez. A se păstra la frigider până când este gata de utilizare. Pentru a asambla a doua zi dimineață, aruncați vasul cu tăiței cu pansament rezervat până când este bine acoperit și împachetați într-un recipient etanș pentru a merge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)