Bol Japonez De Vită

Rețeta bolului japonez de vită este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 690 calorii, 45g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați short, sake, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Gyudon Japonez (Bol De Vită), Bol de vită în stil japonez, și Carne de vită japoneză și tăiței bol mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 4 litri, aduceți 3 căni de apă la fierbere.
Adăugați orez și sare. Acoperiți și reduceți focul la foc mic, apoi gătiți până aproape fraged, 15 minute. Opriți focul și lăsați să stea, acoperit, timp de 5 minute înainte de a pufni cu o furculiță.
Într-o tigaie mică, aduceți sosul de soia, zahărul, sake-ul și 3/4 cană de apă la fierbere.
Se ia de pe foc și se rezervă.
Într-o tigaie de 10 inci la foc mare, gătiți ceapa în ulei până începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Adăugați carne de vită și continuați să amestecați timp de 2 minute, apoi adăugați 1/2 cană de sos de soia și amestecați până când carnea de vită este gătită, cu 2 minute mai mult.
Împărțiți orezul în 4 boluri. Se acoperă cu carne de vită, sos rămas și coriandru.
Serviți cu ghimbir, dacă doriți.