Bolul de orez cu cârnați-spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 485 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 1,76 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmigiano-reggiano, căței de usturoi, orez brun prefiert și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Bol de mic dejun italian cu cârnați, ouă și spanac, Supă De Orez Sălbatic Cu Spanac Cu Cârnați Ușor Sănătoși, și Ardei grași umpluți cu cârnați italieni de pui, orez și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți orezul conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați cârnați și piper; gătiți 4 minute sau până când cârnații se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Piper
5
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați spanac; gatiti 30 de secunde sau pana cand spanacul incepe sa se ofileasca, aruncand constant. Se amestecă orezul; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste.