Bok Choy La Grătar
Bok choy la grătar este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bok choy, sare condimentată, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Bok Choy La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Într-un castron, amestecați untul, praful de usturoi, boia de ardei și 1/8 linguriță de piper negru. Tăiați fundul de pe capul bok choy și îndepărtați și curățați tulpinile.
Presărați sare condimentată și 1 linguriță de piper negru pe ambele părți ale tulpinilor.
Așezați tulpinile bok choy pe grătarul preîncălzit.
Periați cu amestec de unt condimentat, acoperiți grătarul și gătiți până când tulpinile bok choy prezintă urme de grătar și frunzele sunt clare la margini, 3 până la 4 minute. Întoarceți bok choy, periați cu amestec de unt, acoperiți și grătiți celelalte părți.
Ungeți cu orice amestec de unt rămas și scoateți-l pe un platou pentru a servi.