Boia de Pui și Cartofi
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în colecția dvs., Pui și Cartofi cu Paprika ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,09 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 430 de calorii, 29 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. Vă este adusă de Allrecipes. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, jumătate și jumătate de smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați pui cu boia de ardei și cartofi, pui spaniol cu cartofi boia de ardei crocanți și pui cu paprika cu cartofi și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneti cartofii intr-o cratita si adaugati apa cat sa se acopere. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de aproximativ 20 de minute, până când cartofii sunt fragezi.
Scurgeți și tăiați cartoful în bucăți.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Frecați puiul cu 1/2 linguriță de boia de ardei, sare și piper. Se prăjește în unt, întorcându-se la nevoie, până când puiul este gătit.
Scoateți puiul din tigaie și tăiați-l în bucăți mici. Pus deoparte.
Se toarnă uleiul de măsline în tigaie și se adaugă ceapa. Gatiti si amestecati pana ce ceapa devine translucida. Se amestecă jumătate și jumătate, vin alb și cartofi. Se fierbe aproximativ 10 minute pentru a se amesteca aromele. Puneți puiul la loc în tigaie și gătiți până se încălzește. Se condimentează cu boia de ardei rămasă și se servește.