Boia de porc cu găluște

Boia de porc cu găluște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de porc cu găluște. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, pătrunjel, Hash browns și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare sunt Boia de pui cu găluște de casă, Boia de pui cu găluște de casă, și Boia De Porc.

Instrucțiuni

1
Combinați făina și sarea; coat carne de porc. Puneți amestecul de făină rămas deoparte. Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți carnea de porc în ulei timp de 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți carnea de porc și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Călește ceapa în picături de tigaie timp de 2 minute. Se amestecă amestecul de făină rezervat. Se amestecă treptat în apă, bulion și boia; se aduce la fierbere. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Între timp, pentru găluște, aduceți apa la fierbere într-un ibric mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Într-un castron mare, combinați Hash browns, ouă, pătrunjel și sare. Se amestecă făina și praful de copt până când amestecul formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Cu mâinile făinoase, formați aluatul în 1-3 / 4-in. bile; picătură ușor în apă clocotită. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-18 minute sau până când găluștele sunt fragede, dar ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Scoateți carnea de porc pe platou; acoperiți și păstrați la cald. Se amestecă smântâna în sucurile de tigaie; încălziți, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă peste găluște și carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista