Boia de porc cu găluște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de porc cu găluște. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, pătrunjel, Hash browns și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare sunt Boia de pui cu găluște de casă, Boia de pui cu găluște de casă, și Boia De Porc.
Instrucțiuni
Combinați făina și sarea; coat carne de porc. Puneți amestecul de făină rămas deoparte. Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți carnea de porc în ulei timp de 8 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea de porc și lăsați-o deoparte.
Călește ceapa în picături de tigaie timp de 2 minute. Se amestecă amestecul de făină rezervat. Se amestecă treptat în apă, bulion și boia; se aduce la fierbere. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Între timp, pentru găluște, aduceți apa la fierbere într-un ibric mare.
Într-un castron mare, combinați Hash browns, ouă, pătrunjel și sare. Se amestecă făina și praful de copt până când amestecul formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Cu mâinile făinoase, formați aluatul în 1-3 / 4-in. bile; picătură ușor în apă clocotită. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-18 minute sau până când găluștele sunt fragede, dar ferme.
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe un platou de servire.
Scoateți carnea de porc pe platou; acoperiți și păstrați la cald. Se amestecă smântâna în sucurile de tigaie; încălziți, dar nu fierbeți.
Se toarnă peste găluște și carne de porc.