Boia de porc cu găluște

Boia de porc cu găluște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de porc cu găluște. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, pătrunjel, Hash browns și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare sunt Boia de pui cu găluște de casă, Boia de pui cu găluște de casă, și Boia De Porc.

Instrucțiuni

1
Combinați făina și sarea; coat carne de porc. Puneți amestecul de făină rămas deoparte. Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți carnea de porc în ulei timp de 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți carnea de porc și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Călește ceapa în picături de tigaie timp de 2 minute. Se amestecă amestecul de făină rezervat. Se amestecă treptat în apă, bulion și boia; se aduce la fierbere. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Între timp, pentru găluște, aduceți apa la fierbere într-un ibric mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Într-un castron mare, combinați Hash browns, ouă, pătrunjel și sare. Se amestecă făina și praful de copt până când amestecul formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Cu mâinile făinoase, formați aluatul în 1-3 / 4-in. bile; picătură ușor în apă clocotită. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-18 minute sau până când găluștele sunt fragede, dar ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Scoateți carnea de porc pe platou; acoperiți și păstrați la cald. Se amestecă smântâna în sucurile de tigaie; încălziți, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se toarnă peste găluște și carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista