Boeuf Bourguignon durează aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 7,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 963 calorii. 801 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, buchet de ierburi, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Boeuf Bourguignon, Boeuf Bourguignon, și Boeuf Bourguignon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Albiți slănina pentru a-i îndepărta gustul afumat: aruncați feliile de slănină în 2 litri de apă rece, aduceți la fierbere și fierbeți 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scurgeți, clătiți în apă rece și uscați pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Saut suc de bacon, maro carne de vită: într-o tigaie mare, saut suc de bacon albite la maro ușor în un pic de ulei; pune-le deoparte și se adaugă mai târziu să se fierbe cu carne de vită, folosind grăsime topite în rumenire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se rumenesc bucățile de carne de vită pe toate părțile în grăsimea de slănină și uleiul de măsline, se condimentează cu sare și piper și se pun într-un cuptor olandez cu fundul greu sau într-o tigaie acoperită cu caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Tăiați slănina în bucăți de 1 inch și adăugați-o în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Rumeniti legumele:
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
7
Scoateți toate, cu excepția puțină grăsime din tigaie, adăugați legumele feliate și rumeniți-le și adăugați-le la carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Deglazați tigaia cu vin, adăugați bulion, roșii, ierburi: Deglazați tigaia cu vin, turnând-o în caserolă împreună cu suficient stoc pentru a acoperi aproape carnea. Se amestecă roșiile și se adaugă buchetul de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se fierbe 1 până la 2 ore: se aduce la foc mic, se acoperă și se fierbe încet la cea mai mică căldură posibilă, fie pe aragaz, fie într-un cuptor preîncălzit de 325 km F, până când carnea este fragedă, aproximativ 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
În timp ce tocanita se gătește, pregătiți ceapa: albiți ceapa în apă clocotită timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
11
Scurgeți și clătiți în apă rece pentru a opri gătitul. Tăiați vârfurile de capăt de pe ceapă, curățați ceapa și marcați capătul rădăcinii cu tăieturi de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Saut ceapa intr-un singur strat intr-o lingura sau doua de unt pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
13
Adăugați bulion de pui sau apă la jumătatea părților laterale ale cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Adăugați o linguriță de zahăr și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fâșie De Coajă De Lămâie
15
Acoperiți și fierbeți încet timp de 25 de minute sau până se înmoaie. Ceapa ar trebui să absoarbă cea mai mare parte a apei. Dacă rămâne apă după gătit, scurgeți excesul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
16
Pregătiți ciupercile cu câteva minute înainte de a servi tocanita. Saut ciuperci sferturite în câteva linguri de unt și ulei de măsline până se rumenesc și se fierb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
17
Faceți sosul: când carnea de tocană a fiert suficient, îndepărtați toate solidele din sos (cu excepția cărnii de vită) scurgându-se printr-o strecurătoare așezată peste o cratiță. Întoarceți carnea de vită în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Nuci Pecan Tocate, Optional
18
Apăsați sucurile din reziduu în lichidul de gătit, apoi îndepărtați orice grăsime vizibilă și fierbeți lichidul la 3 căni. La foc mic, amestecați în beurre mani aprox., apoi fierbeți timp de 2 minute, pe măsură ce sosul se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
19
Se toarnă sosul peste carne, se adaugă ceapa și ciupercile: se condimentează corect și se toarnă peste carne, împăturind ceapa și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
20
Pentru a servi, aduceți la foc mic, ungând carnea și legumele cu sosul timp de câteva minute, până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
21
Serviți cu orez, pâine sau cartofi (cu excepția cazului în care faceți versiunea cu conținut scăzut de carbohidrați!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper