Boeuf Bourguignon durează aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 7,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 963 calorii. 801 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, buchet de ierburi, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Boeuf Bourguignon, Boeuf Bourguignon, și Boeuf Bourguignon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Albiți slănina pentru a-i îndepărta gustul afumat: aruncați feliile de slănină în 2 litri de apă rece, aduceți la fierbere și fierbeți 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Scurgeți, clătiți în apă rece și uscați pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Saut suc de bacon, maro carne de vită: într-o tigaie mare, saut suc de bacon albite la maro ușor în un pic de ulei; pune-le deoparte și se adaugă mai târziu să se fierbe cu carne de vită, folosind grăsime topite în rumenire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se rumenesc bucățile de carne de vită pe toate părțile în grăsimea de slănină și uleiul de măsline, se condimentează cu sare și piper și se pun într-un cuptor olandez cu fundul greu sau într-o tigaie acoperită cu caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Fripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Tăiați slănina în bucăți de 1 inch și adăugați-o în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Rumeniti legumele:
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
7
Scoateți toate, cu excepția puțină grăsime din tigaie, adăugați legumele feliate și rumeniți-le și adăugați-le la carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Deglazați tigaia cu vin, adăugați bulion, roșii, ierburi: Deglazați tigaia cu vin, turnând-o în caserolă împreună cu suficient stoc pentru a acoperi aproape carnea. Se amestecă roșiile și se adaugă buchetul de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se fierbe 1 până la 2 ore: se aduce la foc mic, se acoperă și se fierbe încet la cea mai mică căldură posibilă, fie pe aragaz, fie într-un cuptor preîncălzit de 325 km F, până când carnea este fragedă, aproximativ 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
În timp ce tocanita se gătește, pregătiți ceapa: albiți ceapa în apă clocotită timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
11
Scurgeți și clătiți în apă rece pentru a opri gătitul. Tăiați vârfurile de capăt de pe ceapă, curățați ceapa și marcați capătul rădăcinii cu tăieturi de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Saut ceapa intr-un singur strat intr-o lingura sau doua de unt pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Adăugați bulion de pui sau apă la jumătatea părților laterale ale cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
14
Adăugați o linguriță de zahăr și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
15
Acoperiți și fierbeți încet timp de 25 de minute sau până se înmoaie. Ceapa ar trebui să absoarbă cea mai mare parte a apei. Dacă rămâne apă după gătit, scurgeți excesul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
16
Pregătiți ciupercile cu câteva minute înainte de a servi tocanita. Saut ciuperci sferturite în câteva linguri de unt și ulei de măsline până se rumenesc și se fierb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Fripturi De Carne Din New York
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
17
Faceți sosul: când carnea de tocană a fiert suficient, îndepărtați toate solidele din sos (cu excepția cărnii de vită) scurgându-se printr-o strecurătoare așezată peste o cratiță. Întoarceți carnea de vită în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
18
Apăsați sucurile din reziduu în lichidul de gătit, apoi îndepărtați orice grăsime vizibilă și fierbeți lichidul la 3 căni. La foc mic, amestecați în beurre mani aprox., apoi fierbeți timp de 2 minute, pe măsură ce sosul se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
19
Se toarnă sosul peste carne, se adaugă ceapa și ciupercile: se condimentează corect și se toarnă peste carne, împăturind ceapa și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
20
Pentru a servi, aduceți la foc mic, ungând carnea și legumele cu sosul timp de câteva minute, până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
21
Serviți cu orez, pâine sau cartofi (cu excepția cazului în care faceți versiunea cu conținut scăzut de carbohidrați!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper