Bocconcini prăjit cu chutney de roșii picante și usturoi
Bocconcini prăjit cu chutney de roșii picante și usturoi necesită aproximativ 4 ore și 11 minute de la început până la sfârșit. Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 439 de calorii , 15 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare și piper kosher, ulei de măsline, ouă și făină. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Cu un scor de 63% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aluat pentru pește prăjit , rețeta de chutney de roșii și Chutney de roșii .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Scurgeți bocconcini și uscați cu prosoape de hârtie. Se pune pe o farfurie tapetata cu un prosop de hartie si se lasa sa se usuce la frigider timp de 2 ore.
Pune faina intr-un bol mediu si asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Pune ouăle într-un al doilea castron mediu și pesmetul într-un al treilea castron mediu. Ungeți bocconcini cu făină și apoi scufundați-le în ouă.
Rulați bocconcini în pesmet până se îmbracă. Înmuiați bocconcini acoperiți, din nou, în ouă și apoi acoperiți cu pesmet. Congelați bocconcinii pane timp de 20 de minute.
Pentru chutney: Într-un blender, combinați usturoiul, ghimbirul, 1/4 linguriță de sare, oțetul, zahărul, uleiul de măsline, chimenul și piperul. Se amestecă până la omogenizare.
Se toarnă într-o cratiță medie, cu fundul greu și se adaugă roșiile. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și amestecul este gros, aproximativ 45 până la 55 de minute. Folosind dosul unei linguri de lemn, spargeți ușor roșiile pe măsură ce încep să se înmoaie în timpul gătirii. Se condimentează cu sare, după gust.
Lăsați chutney-ul să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 35 de minute.
Puneți într-un bol de servire.
Într-o cratiță mare cu fundul greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ o treime din drum.
Se încălzește la foc mediu până când un termometru pentru prăjire introdus în ulei ajunge la 375 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 1 până la 2 minute.) În loturi, prăjiți bocconcini până devin aurii. maro, aproximativ 15 până la 20 de secunde.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Aranjați bocconcini pe un platou și serviți chutney-ul alături ca acompaniament.