Boca Paste coace

Boca Paste coace
Boca Paste coace ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 7 și costă 1,46 USD pe porție. O porție conține 340 calorii, 27G de proteine, și 3G de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați mostaccioli, sos de paste preferate de familie classico, brânză de mozzarella cu lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați BOCA dimineața coace, Paste Boca Bolognese, și Cină rapidă cu paste BOCA pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Combinați pastele, sosul, se sfărâmă și 1/4 cană topping ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
3
Lingura în vas de copt 13x9-inch pulverizat cu spray de gătit; top cu mozzarella și restul de topping ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții7
Scor De Sănătate23
Revista