Bobotie (fleică din Africa de Sud) este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de sare, ovăz de modă veche, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Budinca Din Africa De Sud, Sambal Sud-African, și Supă De Butternut Din Africa De Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in unt topit pana se rumeneste, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Combinați 2 ouă, 1 cană lapte, ovăz, stafide, migdale, oțet, pudră de curry, zahăr, sare, turmeric și piper negru într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Pudră De Curry
Turmeric
Migdale
Stafide
Oțet
Zahăr
Ouă
Lapte
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ceapa și carnea de vită măcinată; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Ceapă
5
Întindeți carnea de vită uniform în vasul de copt pregătit; deasupra cu frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor și scurgeți excesul de grăsime din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Bateți 1 ou și 1/4 cană de lapte împreună într-un bol; se toarnă peste amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Continuați să coaceți în cuptor până când partea de sus începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți și aruncați frunzele de dafin pentru a servi.
African în meniu? Încercați asocierea cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. MAN Family Wines Pinotage cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.