Boabe de vară și budincă de prune

Boabe de vară și budincă de prune
Budinca de fructe de vară și prune este o vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 245 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de suc de lămâie, afine, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Rețete similare includ Boabe de vară și budincă de prune, Budinci de vară cu prune și fructe de pădure, și Budinca De Boabe De Vară.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, la foc mediu-mare, aduceți prunele, murele, afinele, jumătate din zmeură, zahărul și 1/4 cană de apă la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand afinele incep sa izbucneasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din căldură. Amestecați coaja de lămâie și sucul și zmeura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Se transferă într-un bol și se lasă să se răcească 15 minute. Aliniați un vas de copt pătrat de 8 inci cu 2 foi de folie de plastic, permițând cel puțin 6 inci să atârne peste fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați fundul chiflelor în vas, tăiați-cu fața în sus. Puneți jumătate din amestecul de fructe peste chifle. Se acoperă cu chiflele rămase, tăiate în sus și amestecul de fructe rămas. Acoperiți cu folia de plastic proeminentă, o farfurie și două cutii de 15 uncii. La frigider până la răcire, cel puțin 1 1/2 ore. Puneți budinca în boluri și acoperiți cu frișcă (dacă folosiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista