Boabe de vară și budincă de prune
Budinca de fructe de vară și prune este o vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 245 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de suc de lămâie, afine, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Rețete similare includ Boabe de vară și budincă de prune, Budinci de vară cu prune și fructe de pădure, și Budinca De Boabe De Vară.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, la foc mediu-mare, aduceți prunele, murele, afinele, jumătate din zmeură, zahărul și 1/4 cană de apă la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand afinele incep sa izbucneasca, aproximativ 5 minute.
Scoateți din căldură. Amestecați coaja de lămâie și sucul și zmeura rămasă.
Se transferă într-un bol și se lasă să se răcească 15 minute. Aliniați un vas de copt pătrat de 8 inci cu 2 foi de folie de plastic, permițând cel puțin 6 inci să atârne peste fiecare parte.
Așezați fundul chiflelor în vas, tăiați-cu fața în sus. Puneți jumătate din amestecul de fructe peste chifle. Se acoperă cu chiflele rămase, tăiate în sus și amestecul de fructe rămas. Acoperiți cu folia de plastic proeminentă, o farfurie și două cutii de 15 uncii. La frigider până la răcire, cel puțin 1 1/2 ore. Puneți budinca în boluri și acoperiți cu frișcă (dacă folosiți).