Boabe de grâu (Farro) și verdeață: Farro e Verdure

Boabe de grâu (Farro) și verdeață: Farro e Verdure
Boabe de grâu (Farro) și verdeață: Farro e Verdure este un fel principal care servește 8. O porție conține 345 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 1,85 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, farro, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare sunt Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus încă 15 Farro s pe care le vei iubi pentru totdeauna, Ciuperci Farro și Porcini (farro Con Funghi), și Boabe de grâu și salată Farro.

Instrucțiuni

1
Într-un vas suficient de mare pentru a ține toate ingredientele, încălziți uleiul la foc mediu-mare și adăugați pancetta și ceapa. Gatiti pana ce ceapa incepe sa se rumeneasca, apoi adaugati farro si amestecati pentru a amesteca bine. Aduceți 2 căni de apă la fierbere și amestecați în amestecul farro. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți foarte încet, adăugând din când în când mai multă apă clocotită pe măsură ce boabele încep să absoarbă apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
CeapăCeapă
FarroFarro
BoabeBoabe
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Când sâmburii încep să se înmoaie, adăugați țelina, escarola, dovlecelul și cicoarea. Se amestecă maghiranul și sosul de roșii și se ajustează condimentul cu sare și piper. Continuați să gătiți până când farro este foarte fraged și serviți imediat cu brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De RoșiiSos De Roșii
CondimenteCondimente
AndiveAndive
MaghiranMaghiran
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
țelinățelină
BrânzăBrânză
FarroFarro
3
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați cimbru și morcov și gătiți până când morcovul este destul de moale, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CimbruCimbru
6
Adăugați roșiile și sucul lor și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți până când sunt groase ca cerealele fierbinți, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CaldeCereale Calde
TomateTomate
SucSuc
SareSare
7
Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista