Bo Burger
Bo Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 2.93 pe portie. O porție conține 504 calorii, 50g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză americană, carne de vită măcinată, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, Rețetă de burger de vită (burger elvis cu salată și castraveți), și New York Burger Week: Burger covrig cu brânză de bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare, condimentați carnea de vită măcinată cu sare și piper.
Adăugați 1/2 cană de apă rece și amestecați manual până când carnea a absorbit toată apa (apa menține burgerii umedi și suculenți). Formați în 4 patties.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Pulverizați tigaia cu spray de gătit antiaderent.
Adăugați burgerii și gătiți la temperatura dorită, aproximativ 8 până la 10 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Scoateți burgerii din tigaie și dați deoparte.
Adăugați feliile de ceapă în aceeași tigaie și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, având grijă să le păstrați în felii întregi. Ar trebui să dureze aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Crăpați ouăle în aceeași tigaie și gătiți până când gălbenușul nu curge. Scoateți cu grijă din tigaie.
Așezați fundul a 4 chifle de hamburger pe o suprafață plană. Topiți fiecare chiflă cu un burger. Topiți burgerii cu 1 ou, felie de ceapă, 1 felie de brânză și apoi chifla de sus. Apăsați ușor sandvișurile împreună cu mâna.
Așezați sandvișurile în tigaie și gătiți timp de 1 minut pe fiecare parte pentru a prăji chiflele.
Se servește cu cartofi prăjiți și murături.