Blueberry-Peach Ice Pops
Blueberry-Peach Ice Pops ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 51 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți afine, piersici, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Blueberry-Peach Ice Pops, Peach-Blueberry Pops, și Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 linguri de zahăr, 2 linguri de suc proaspăt de lămâie și fructe de pădure într-un robot de bucătărie și procesați până la neted. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine peste un bol, se presează pentru a extrage sucurile și se aruncă solidele.
Așezați restul de 1 lingură de suc și piersică într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Puneți crema într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, bătând până se formează vârfuri rigide. Se amestecă un sfert de frișcă în amestecul de piersici. Îndoiți ușor crema rămasă în amestecul de piersici; rece. Împărțiți jumătate din amestecul de afine în mod egal între 10 (4 uncii) forme de gheață. Sus cu capac. Congelați 25 de minute sau până la setare. Descoperă și acoperă fiecare porție cu amestec de piersici; deasupra cu capac. Introduceți bastoane de artizanat în centrul fiecărei matrițe; congelați timp de 25 de minute sau până când este setat. Descoperiți și completați fiecare porție cu amestecul de afine rămas. Congelați timp de 4 ore sau până la înghețarea completă.