Blueberry Gems ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 39 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de suc de portocale, extract de vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pietre Mici, Îmbrăcat Pietre Mici, și Miere Pietre.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Înveliți ușor tigăile pentru brioșe cu spray de gătit antiaderent, lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un bol de amestecare, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină, lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Într-un castron separat, amestecați albușurile de ou, sucul de portocale, uleiul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Albușuri De Ou
Vanilie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul de albuș de ou dintr-o dată în amestecul de făină; se amestecă doar până se umezește. Îndoiți în afine. Puneți lingura în căni de briose pregătite, umplând fiecare aproximativ 2/3 pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 18 minute sau până când aurul și scobitoarea introduse în centre ies curate. Se răcește ușor înainte de a scoate din tigăi.