Blueberry Dream Bars
Nevoie de o garnitură vegetariană? Blueberry Dream Bars ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 400 de calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 1,17 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă De Vis Cu Afine, Baruri De Vis, și Baruri De Vis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 până la 2 litri, amestecați împreună 1/4 cană de zahăr, afine și 1 1/4 căni de apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când afinele sunt moi și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 45 de minute. Se răcește până se răcește, aproximativ 40 de minute.
Între timp, într-un castron sau în vasul unui robot de bucătărie, amestecați sau învârtiți făina, ovăzul, sarea și restul de 3/4 cană de zahăr până se combină.
Tăiați în unt sau pulsați până când amestecul formează firimituri grosiere.
Adăugați gălbenușul de ou și amestecați sau pulsați până când amestecul se reunește într-un aluat sfărâmicios. Împărțiți în jumătate. Apăsați jumătate din amestec uniform pe fundul unei tigaie pătrată de 8 inci cu unt. Se răcește tigaia și aluatul rezervat în timp ce umplerea se răcește.
Întindeți amestecul de afine uniform peste crustă în tigaie, apoi presărați și bateți jumătatea rămasă din aluat uniform peste stratul de afine.
Coaceți într-un 350; cuptor obișnuit sau cu convecție până când blatul este rumenit și umplutura clocotește în jurul marginilor, 35 până la 40 de minute.
Se lasă să se răcească aproximativ 15 minute, apoi se taie în pătrate.
Se servește cald sau se lasă să se răcească complet.