BLT Deviled Ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați BLT Deviled Eggs. O porție conține 87 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Un amestec de ouă, roșii cherry, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice, și Ouă Benedict Ouă Deviled.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apa fierbinte, răciți-le sub apă curentă rece și curățați-le.
Așezați slănina într-o tigaie mare; gatiti la foc mediu-mare, intorcand ocazional, pana se rumeneste uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie; zdrobiți slănina când este suficient de rece pentru a o manipula.
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime; așezați gălbenușurile într-un castron. Puneți gălbenușurile cu o furculiță; se amestecă slănină mărunțită, maioneză, roșii și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper.
Aranjați jumătățile de albuș de ou pe un platou de servire; lingură amestecul de gălbenușuri în albușuri de ou. Se da la frigider, acoperit, pana cand este gata de servit.