Blonde negrese II
Blonde Brownies II este un desert American. Această rețetă servește 24. O porție conține 201 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, care nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Blonde Negrese Am, Nu Atât De Blonde Negrese, și Blonde Negrese.
Instrucțiuni
Topiți untul sau margarina.
Adăugați zahăr și amestecați bine. Mișto.
Adăugați ouăle și vanilia, amestecați bine.
Adăugați restul ingredientelor, cu excepția chipsurilor de ciocolată.
Puneți într-o tigaie unsă de 9 x 13 inch.
Se presară cu chipsuri de ciocolată și se coace la 350 de grade F (180 de grade C) timp de 20 până la 25 de minute. Se răcește și se taie în bare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Brownies. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "