Blistere pe surorile mele

Blistere pe surorile mele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați blisterele surorilor mele. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 2 și costă $1.13 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez, ouă, ardei chipotle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: blistere pe surorile mele, Trei Surori Caserola, și Trei Surori Succotash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți tortilele pe grătar sau în orice fel doriți să încălziți tortilele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-o tigaie saut și la foc mediu, combinați orezul,supa, roșiile și ardeii jalape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ArdeiArdei
OrezOrez
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Striviți totul împreună.
4
Între timp, gătiți ouăle cu partea însorită în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Pentru a servi, puneți 1 mână de rucola în fundul a două farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
6
Puneți tortilele una lângă alta deasupra rucolei, iar amestecul de orez-fasole deasupra tortilelor, împărțind-o uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
RucolaRucola
FasoleFasole
OrezOrez
7
Glisați cu grijă soarele deasupra și serviți.
8
Gust
9
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
10
Din Mănâncă-mă de Kenny Shopshin Copyright (c) 2008 de Kenny Shopshin publicat de Knopf. Kenny Shopsin este un bucătar autodidact care și-a dezvoltat propriul stil inimitabil: colorează în afara liniilor și apoi folosește creioanele în clătitele sale. Locuiește în Greenwich Village.Carolynn Carre este un jurnalist Câștigător al premiului James Beard și coautor al 100 Ways to Be Pasta, Once Upon a Tart și A Twist of the Wrist. Locuiește în Los Angeles și New York.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista