Blintzes Cu Brânză De Afine-Lămâie
Blueberry-Lemon brânză Blintzes ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 264 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, cremă de brânză, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brânză Blintzes cu sos de afine, Brânză Blintzes cu sos de afine, și Brânză Blintzes cu caise lamaie gem rapid.
Instrucțiuni
Adăugați toate ingredientele într-un castron mare și amestecați până când sunt combinate uniform, aproximativ 30 de lovituri. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 12 ore.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Frecați tigaia cu un prosop de hârtie înmuiat în ulei. Pentru a verifica dacă tigaia este încălzită corespunzător, presărați tigaia cu câteva picături de apă și apa va "dansa" înainte de a se evapora.
Adăugați 1/4 cană de aluat, înclinând tigaia pentru a acoperi uniform sau a se întinde într-un cerc folosind spatele unei linguri. Gatiti pana se pune si se rumeneste, aproximativ 1 pana la 2 minute. Răsturnați și gătiți până când a doua parte este ușor rumenită, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Se scoate de pe foc și se repetă cu aluatul rămas. (Se poate face până la 1 lună înainte. Stack crepes și magazin acoperite în congelator.)
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și amestecați până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare. (Se poate face până la 1 zi înainte.)
Combinați zahărul, apa și 1/2 cană de fructe de pădure într-o tigaie mică și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti pana cand boabele se descompun, zaharul este dizolvat, iar amestecul sa ingrosat usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați boabele rămase într-un castron mic și turnați siropul. Se amestecă sucul de lămâie și se lasă să se răcească la temperatura camerei, cel puțin 30 de minute. (Se poate face până la 1 zi înainte.) Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Încălziți cuptorul la 375 grade F și aranjați un suport în mijloc. Lingurați 3 linguri de umplutură în centrul fiecărei crepe. Îndoiți creponul peste umplutură, pliați în lateral și rulați ca un burrito. Puneți o foaie de copt și repetați până când toate crepele au fost umplute.
Coaceți până se încălzește (temperatura internă trebuie să înregistreze 160 până la 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu) și umplerea este moale, aproximativ 15 minute.
Transferați într-un platou de servire și serviți cu fructele de pădure.