Blinis de lămâie cu Caviar și Scallion Cr Aproxme fra aprox. che

Blinis de lămâie cu Caviar și Scallion Cr Aproxme fra aprox. che
Lemon Blinis cu Caviar și Scallion Cr fra fra FRA este un fără gluten și pescatarian mâncare de dimineață. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de CR ampermormme fra ampermormche, făină de hrișcă, caviar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Blinis cu caviar de Tapioca, fructe confiate, nuci pecan prăjite, și CR Aproxormme fra aprox. che, Blinis cu CR aproxormme fra aprox. che, friptură de vită & cornichons, și Blinis de hrișcă cu somon afumat și CR Aproxme fra aprox. che pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună CR aproxumme FRA și 1 lingura de scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Ceapa VerdeCeapa Verde
2
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic și resturi într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
3
Bateți laptele, oul și 1 linguriță de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați făina, praful de copt, zahărul și sarea și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Topiți jumătate din untul rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Aruncați 6 lingurițe rotunjite de aluat în tigaie și gătiți până când se formează bule minuscule la suprafață, marginile par uscate, iar partea inferioară este aurie, aproximativ 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Întoarceți și gătiți până devin aurii și fierte, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult.
8
Se transferă pe o farfurie și se acoperă cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Topiți restul de 1/2 lingură de unt în tigaie și faceți încă 6 blinis (veți avea puțin aluat rămas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Pentru a servi, blinis de top cu o păpușă mică de scallion CR cca fra FRA și niște caviar, apoi se presară cu coaja de lămâie rămasă și scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CaviarCaviar
1
* Blinis poate fi făcut până la 3 zile înainte și răcit înfășurat bine în folie. Reîncălziți în folie într-un cuptor de 350 litri F până se încălzește, aproximativ 10 minute.* Aluatul blini rămas poate fi răcit, acoperit, cel puțin 2 zile și folosit pentru mai multe blinis sau o singură porție de clătite de dimineață.* Dacă aveți timp scurt, amestecul de clătite de hrișcă este o opțiune bună pentru blinis. Doar urmați instrucțiunile pachetului și adăugați coajă proaspătă de lămâie în aluat.* Ne place caviarul de păstrăv Sunburst din Carolina de Nord. Un borcan de 2 uncii costă 24,99 USD înainte de expediere (sunbursttrout.com).•icrele de somon sunt disponibile la piețele de pește și în borcane din supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De ClătiteAmestec De Clătite
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Icre De SomonIcre De Somon
HrișcăHrișcă
CaviarCaviar
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista