Blinis cu caviar de Tapioca, fructe confiate, nuci pecan prăjite, și CR Aproxormme fra aprox. che

Blinis cu caviar de Tapioca, fructe confiate, nuci pecan prăjite, și CR Aproxormme fra aprox. che
Blinis cu caviar Tapioca, fructe confiate, nuci pecan prăjite, și CR fra fra fra ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 800 de calorii, 11g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,26 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de tapioca perlată, frișcă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Blinis cu caviar de Tapioca, fructe confiate, nuci pecan prăjite, și CR Aproxormme fra aprox. che, Blinis de lămâie cu Caviar și Scallion Cr Aproxme fra aprox. che, și Blinis de hrișcă cu somon afumat și CR Aproxme fra aprox. che.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 litri de apă pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați tapioca și fierbeți până când tapioca este limpede, amestecând ocazional, aproximativ 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
3
Scurgeți; clătiți sub apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Transferați tapioca în castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă smântână într-o cratiță mică și grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea într-un castron mediu 1 minut. Treceți treptat amestecul de smântână fierbinte în gălbenușuri. Întoarceți amestecul în cratiță și amestecați la foc mediu până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi spatele lingurii, aproximativ 5 minute; nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
7
Transferați crema într-un bol metalic mediu. Puneți peste bolul cu apă cu gheață și amestecați până când crema este rece. Se amestecă 3/4 cană cremă în tapioca. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți tapioca și crema rămasă separat. Se amestecă toată crema rămasă în tapioca pentru a se slăbi înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CremăCremă
TapiocaTapioca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Gatiti cartofii si pastarnacul in cratite medii separate cu apa sarata clocotita pana cand sunt foarte fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
ApăApă
2
Scurgeți bine legumele, apoi transferați-le în sită peste bol mediu. Forțați cartofii și păstârnacul prin sită în castron. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Bateți făina în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, amestecând pentru a se amesteca după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Bateți zahărul și sarea în aluat. Folosind mixerul electric, bateți albușurile până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albușurile în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
6
Tapetați foaia de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Periați cu ulei. În loturi, aruncați aluatul cu linguri rotunjite pe grătar, răspândindu - se pentru a forma runde de 21/2 până la 3 inci. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 21/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați pe foaie. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă bine cu folie și se răcește. Reîncălziți neacoperit în cuptorul de 350 F, aproximativ 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
10
Împărțiți tapioca în 8 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Așezați 1 castron pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Împărțiți blinisul cald între plăci. Aranjați jumătăți de cireșe uscate, felii de caise confiate și nuci pecan prăjite pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
CireșeCireșe
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Așezați dollop de crme frache și miere și movilă mică de scorțișoară măcinată pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
MiereMiere
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista