Blinis cu caviar de Tapioca, fructe confiate, nuci pecan prăjite, și CR Aproxormme fra aprox. che
Blinis cu caviar Tapioca, fructe confiate, nuci pecan prăjite, și CR fra fra fra ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 800 de calorii, 11g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,26 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de tapioca perlată, frișcă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Blinis cu caviar de Tapioca, fructe confiate, nuci pecan prăjite, și CR Aproxormme fra aprox. che, Blinis de lămâie cu Caviar și Scallion Cr Aproxme fra aprox. che, și Blinis de hrișcă cu somon afumat și CR Aproxme fra aprox. che.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 litri de apă pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați tapioca și fierbeți până când tapioca este limpede, amestecând ocazional, aproximativ 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
3
Scurgeți; clătiți sub apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Transferați tapioca în castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă smântână într-o cratiță mică și grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cremă
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea într-un castron mediu 1 minut. Treceți treptat amestecul de smântână fierbinte în gălbenușuri. Întoarceți amestecul în cratiță și amestecați la foc mediu până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi spatele lingurii, aproximativ 5 minute; nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
7
Transferați crema într-un bol metalic mediu. Puneți peste bolul cu apă cu gheață și amestecați până când crema este rece. Se amestecă 3/4 cană cremă în tapioca. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți tapioca și crema rămasă separat. Se amestecă toată crema rămasă în tapioca pentru a se slăbi înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Cremă
Tapioca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Gatiti cartofii si pastarnacul in cratite medii separate cu apa sarata clocotita pana cand sunt foarte fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Cartofi
Apă
2
Scurgeți bine legumele, apoi transferați-le în sită peste bol mediu. Forțați cartofii și păstârnacul prin sită în castron. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Păstârnac
Cartofi
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Bateți făina în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, amestecând pentru a se amesteca după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Bateți zahărul și sarea în aluat. Folosind mixerul electric, bateți albușurile până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albușurile în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
6
Tapetați foaia de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
7
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Periați cu ulei. În loturi, aruncați aluatul cu linguri rotunjite pe grătar, răspândindu - se pentru a forma runde de 21/2 până la 3 inci. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 21/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați pe foaie. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă bine cu folie și se răcește. Reîncălziți neacoperit în cuptorul de 350 F, aproximativ 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
10
Împărțiți tapioca în 8 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Așezați 1 castron pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Împărțiți blinisul cald între plăci. Aranjați jumătăți de cireșe uscate, felii de caise confiate și nuci pecan prăjite pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Cireșe
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Așezați dollop de crme frache și miere și movilă mică de scorțișoară măcinată pe farfurii.