Blinele de porumb ale lui Mema

Blinele de porumb ale lui Mema
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de porumb ale lui Mema. Această rețetă face 6 porții cu 264 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 109 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de amestec de copt biscuiți, porumb de sâmbure, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola de macaroane cu Hamburger Mema (gulaș), SweetLife Porumb Fritters Falafel Și Porumb Cayenne, și Blinele De Porumb.

Instrucțiuni

1
Bateți amestecul de copt cu sare, piper negru și parmezan într-un castron mic. Bateți ouăle într-un castron separat și amestecați porumbul și ceapa. Se amestecă ușor amestecul de biscuiți-amestecul de brânză în amestecul de porumb doar până se umezește; nu se amestecă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Piper NegruPiper Negru
Amestec De BiscuițiAmestec De Biscuiți
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
PorumbPorumb
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Topiți untul cu ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Picătură aluat în tigaie fierbinte cu o lingura si aplatiza blinele ușor cu lingura. Gatiti prajiturile pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, si scurgeti pe prosoape de hartie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista