Usturoi Garbanzo Fasole Răspândit

Usturoi Garbanzo Fasole Răspândit
Răspândirea fasolei Garbanzo de usturoi necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. Acest condiment are 176 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați năut, sare, la 2 căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cel Mai Bun Hummus / Fără Tahini Garbanzo Bean Spread, Panini de anghinare și ton cu răspândire de fasole Garbanzo, și Usturoi Prăjit-Răspândire De Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați primele șapte ingrediente; acoperiți și procesați până la amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Transferați într-un castron. Se dă la frigider până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se servește cu legume și chipsuri de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista