Supă cremoasă de dovleac de licență

Supă cremoasă de dovleac de licență
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Supa cremoasă de dovleac de licență ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 244 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ghimbir, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Cremoasă De Dovleac, Supă Cremoasă De Dovleac, și Supă Cremoasă De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, combinați crema de supă de cartofi, apă, dovleac, unt și smântână. Se condimentează cu sare, piper, praf de usturoi și ghimbir. Se amestecă până se amestecă și se aduce la foc mic. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CartofiCremă De Supă De Cartofi
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
DovleacDovleac
UntUnt
GhimbirGhimbir
PiperPiper
CremăCremă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se toarnă într-o tureen.
3
Presărați blatul cu boia de ardei și acoperiți cu crutoane condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin dulce Moscato infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. Culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestecat cu cocktailuri.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista