Blinele de mere cu glazură portocalie

Blinele de mere cu glazură portocalie
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Blinele de mere cu glazură portocalie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 25. Un amestec de praf de copt, zahăr de cofetărie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Blinele de mere cu glazură portocalie, Prajituri de mere cu glazura de whisky, și Tort de mere condimentat cu glazură portocalie.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare. Într-un alt castron, bateți ouăle, apoi amestecați laptele, untul topit, coaja și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați ingrediente umede în uscat și pliați până când sunt combinate (nu amestecați prea mult), apoi pliați în mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
3
Încălziți 3/4 inch de ulei într-o tigaie grea adâncă de 10 până la 12 inci la foc mediu până când strălucește. Puneți puțin aluat în ulei. Dacă bule și se ridică la vârf, uleiul este gata. Dacă se rumeneste imediat, reduceți căldura. (Sau folosiți un termometru cu grăsimi adânci/bomboane pentru a încălzi uleiul până când se înregistrează 375 F.) Folosind două linguri (linguri de supă), aruncați linguri de aluat, fiecare conținând 2 felii de mere, în ulei. Lucrând în loturi de 5, gătiți clătite, întorcându-vă la jumătatea drumului, până se rumenesc, centrul este doar gătit, iar merele sunt fragede, 3 până la 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
TigaieTigaie
4
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Asigurați-vă că uleiul revine la 375 cm.f între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Bateți împreună 1 cană de zahăr de cofetărie cu suc de portocale și vanilie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De PortocaleSuc De Portocale
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Prajituri de praf cu zahăr unele cofetari suplimentare și se stropesc glazura peste prajituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
* Blinele sunt cel mai bine proaspăt făcute, dar pot fi prăjite (nu glazurate) cu 1 zi înainte. Odată răcit, păstrați-l răcit, stratificat între foi de pergament sau hârtie de ceară, într-un recipient etanș. Reîncălziți într-un cuptor de 350 km f până când sunt crocante și încălzite (vor continua să fie crocante pe măsură ce se răcesc), 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Revista