Blinele De Dovlecei

Blinele De Dovlecei
Blinele de dovlecei necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 229 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți praf de copt, ou, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre ieftin. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Blinele De Dovlecei, Blinele De Dovlecei, și Blinele De Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Umpleți o friteuză sau o tigaie cu ulei până la 2 in. adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se încălzește până la 375 CP.
3
Între timp, combinați laptele și oul într-un castron. Se amestecă ingredientele uscate și se adaugă la amestecul de ouă; se amestecă bine. Îndoiți dovleceii. Puneți aluatul cu lingurițe rotunjite în ulei fierbinte. Se prăjește până se rumenesc adânc, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca viva Diva Moscato Colada. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista