Blinele De Ceapă Marmite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Blinele de ceapă Marmite. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 2257 calorii, 8g de proteine, și 240G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. 77 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ulei de arahide, ouă, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Ceapa Pakora | cum sa faci ceapa Pakoras / ceapa Fritters, Indian Restaurant Style Onion Bhaji - Prajituri De Ceapa Prajita, și Ceapa Pakoda-Kanda Bhaji-Prajituri De Ceapa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouăle, laptele, Marmita și cimbru până când toate ingredientele sunt complet încorporate. Într-un castron separat, amestecați făina, praful de copt și un vârf de sare și piper.
Bateți ingredientele uscate în ingrediente umede, apoi aruncați ceapa feliată în aluat folosind o spatulă sau mâinile pentru a zdrobi ușor ceapa. Se lasă să stea 30 de minute.
Preincalziti cuptorul la 300 [aprox.] si introduceti o foaie de copt tapetata cu folie in cuptor. Într-o oală mare la foc mediu mare, încălziți 3 inci de ulei până când o bucată de ceapă căzută în oală sfârâie (ar trebui să înregistreze aproximativ 325 km f pe un termometru de citire instantanee sau de prăjire adâncă). Folosind o spatulă picătură aproximativ 1/4 ceașcă de dimensiuni blinele în ulei. Gatiti, intoarcand des pana cand prajiturile se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Transferați prăjiturile într-un raft așezat într-o foaie de copt cu margini și puneți prăjiturile fierte în cuptor pentru a se încălzi și repetați până când se folosește tot aluatul.
Se servește fierbinte garnisit cu pătrunjel tocat și un strop de marmită, dacă se dorește.