Blender Mousse de ciocolată II

Blender Mousse de ciocolată II
Blender Mousse de ciocolată II este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 368 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert ieftin. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mousse de ciocolată easy Blender (și Wolf Gourmet de înaltă performanță Blender Giveaway), Blender Mousse De Ciocolată, și Mousse De Ciocolată Aproape Instant Blender pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În recipientul blenderului, combinați chipsurile de ciocolată, zahărul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă lapte fierbinte și coniac. Se amestecă la viteză medie până când acest amestec este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
3
Se toarnă în 8 cupe demitasse sau oale de creme. Se răcește la frigider cel puțin 1 oră.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista