Blancmange
Blancmange ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 286 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, migdale, gelatină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Blancmange, Ciocolata Blancmange, și Biancomangiare (Blancmange) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatină peste 1/2 cană de lapte într-un bol mic; deoparte.
Puneți 4 căni de lapte și migdale într-un blender și procesați până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită într-o cratiță medie; aruncați solidele. Se amestecă zahărul, sarea și se extrage și se aduce la fierbere.
Se adaugă amestecul de gelatină, amestecând până se dizolvă gelatina; se ia de pe foc.
Așezați tigaia într-un vas mare umplut cu gheață timp de 30 de minute sau până când amestecul de lapte ajunge la temperatura camerei; se amestecă ocazional. Amestecați ușor un sfert din toppingul biciuit în amestecul de lapte; pliați ușor toppingul rămas.
Lingura 2/3 cana amestec de lapte în fiecare din 9 (6 uncii) custard cupe acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte. Slăbiți marginile blancmange cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie de desert cu susul în jos deasupra fiecărei căni și răsturnați-o pe farfurii.