Blackjack Piept
Reteta Blackjack piept este gata în aproximativ 8 ore și 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Acest fel principal are 614 calorii, 59G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este perfect pentru Hanuka. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Piept, și Piept de elan BBQ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Așezați pieptul într-o tigaie mare de prăjire (tigaia de unică folosință din folie de aluminiu este în regulă).
Se toarnă bere peste carne și se așează deasupra secțiuni de ceapă. Se condimentează cu usturoi, sare și piper.
Combinați sosul de grătar, melasa și fumul lichid; se toarnă peste friptură. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Așezați tigaia pe raftul central al cuptorului preîncălzit și coaceți timp de 6 până la 8 ore sau până când carnea de vită este fragedă cu furculița.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea aproximativ 10 minute înainte de a tăia bobul în felii de 1/8 inch.