Blackberry Cobbler II
Blackberry Cobbler II este un vegetarian desert. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de praf de copt, mure, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Blackberry Cobbler, Blackberry Cobbler, și Blackberry Cobbler.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Într-un castron mare, amestecați făina, 1/2 cană zahăr, praful de copt și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă 1/4 cană de apă clocotită doar până când amestecul este uniform umed.
Într-un castron separat, dizolvați amidonul de porumb în apă rece.
Se amestecă restul de 1 cană de zahăr, suc de lămâie și mure.
Se transferă într-o tigaie din fontă și se fierbe, amestecând frecvent. Aruncați aluatul în tigaie cu linguri.
Așezați tigaia pe foaia de copt căptușită cu folie.
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când aluatul se rumeneste.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.