Black Bean ' n Olive Salsa
Rețeta Black Bean 'n Olive Salsan este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, suc de lămâie, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Somon La Cuptor Cu Salsa De Măsline Negre, Biban de mare cu roșii și salsa de măsline negre, și Somon la cuptor cu salsa de măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mash 1/2 cana de fasole în castron mediu.
Adăugați fasolea rămasă împreună cu toate ingredientele rămase; se amestecă bine.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu spumantul Rosa și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros xifixt cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.