Bistro Asparagus Twists

Bistro Asparagus Twists
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bistro Asparagus Twists. Această rețetă vegană servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 105 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 134 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, usturoi, maioneză vegană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Bistro Bouillabaisse, Bistro Burgers, și Bistro Burger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele sosului și amestecați până se omogenizează. Dați la frigider până când este gata de servit.Pentru răsuciri, Preîncălziți cuptorul la 400 km F. aburiți sparanghelul peste o oală cu apă clocotită timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați imediat într-un castron cu apă rece pentru a opri procesul de gătit. Se usucă.Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Tăiați și îndepărtați o treime din patiserie pentru o altă utilizare. Ar trebui să aveți un dreptunghi de 6 x 9 inci rămas.
4
Întindeți muștarul uniform peste aluatul foietaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Tăiați în 16 benzi de aproximativ 1/2 inch lățime pe partea scurtă a patiseriei.Folosind o fâșie de patiserie și o tulpină de sparanghel, începând de la capătul tulpinii, înfășurați patiseria în diagonală în jurul sparanghelului, lăsând spațiu între patiserie.Aranjați pe foaia de copt și repetați, așezându-le la aproximativ 1 inch Distanță, până când sparanghelul și patiseria sunt epuizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se servește fierbinte cu sosul de scufundare pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista