Bistro Asparagus Twists

Bistro Asparagus Twists
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bistro Asparagus Twists. Această rețetă vegană servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 105 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 134 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, usturoi, maioneză vegană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Bistro Bouillabaisse, Bistro Burgers, și Bistro Burger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele sosului și amestecați până se omogenizează. Dați la frigider până când este gata de servit.Pentru răsuciri, Preîncălziți cuptorul la 400 km F. aburiți sparanghelul peste o oală cu apă clocotită timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Transferați imediat într-un castron cu apă rece pentru a opri procesul de gătit. Se usucă.Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați și îndepărtați o treime din patiserie pentru o altă utilizare. Ar trebui să aveți un dreptunghi de 6 x 9 inci rămas.
4
Întindeți muștarul uniform peste aluatul foietaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Tăiați în 16 benzi de aproximativ 1/2 inch lățime pe partea scurtă a patiseriei.Folosind o fâșie de patiserie și o tulpină de sparanghel, începând de la capătul tulpinii, înfășurați patiseria în diagonală în jurul sparanghelului, lăsând spațiu între patiserie.Aranjați pe foaia de copt și repetați, așezându-le la aproximativ 1 inch Distanță, până când sparanghelul și patiseria sunt epuizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește fierbinte cu sosul de scufundare pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista