Bistro Asparagus Twists
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bistro Asparagus Twists. Această rețetă vegană servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 105 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 134 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, usturoi, maioneză vegană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Bistro Bouillabaisse, Bistro Burgers, și Bistro Burger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele sosului și amestecați până se omogenizează. Dați la frigider până când este gata de servit.Pentru răsuciri, Preîncălziți cuptorul la 400 km F. aburiți sparanghelul peste o oală cu apă clocotită timp de 5 minute.
Transferați imediat într-un castron cu apă rece pentru a opri procesul de gătit. Se usucă.Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Tăiați și îndepărtați o treime din patiserie pentru o altă utilizare. Ar trebui să aveți un dreptunghi de 6 x 9 inci rămas.
Întindeți muștarul uniform peste aluatul foietaj.
Tăiați în 16 benzi de aproximativ 1/2 inch lățime pe partea scurtă a patiseriei.Folosind o fâșie de patiserie și o tulpină de sparanghel, începând de la capătul tulpinii, înfășurați patiseria în diagonală în jurul sparanghelului, lăsând spațiu între patiserie.Aranjați pe foaia de copt și repetați, așezându-le la aproximativ 1 inch Distanță, până când sparanghelul și patiseria sunt epuizate.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Se servește fierbinte cu sosul de scufundare pe lateral.