Bistecca alla Florentine cu sos balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola
Această rețetă servește 4 și costă 5,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 708 calorii, 43G de proteine, și 41G de grăsime per portie. Un amestec de gorgonzola, rozmarin, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Balsamic și rozmarin-friptură florentină marinată, Balsamic și rozmarin-friptură florentină marinată, și Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 1 cană așchii de lemn de migdale sau cireșe, înmuiate timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Sos De Curcan, încălzit
2
Bateți împreună uleiurile, usturoiul și rozmarinul într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați fripturile și întoarceți-le pentru a acoperi marinada. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Scoateți fripturile din frigider cu 30 de minute înainte de grătar și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
5
Încălziți un grătar la foc mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Adăugați așchii de lemn înmuiați în cărbune sau puneți așchii de lemn într-o cutie de fumători și adăugați la un grătar pe gaz. Închideți capacul și lăsați să se încălzească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Scoateți fripturile din marinată și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
8
Presărați ambele părți din belșug cu sare și piper. Grătați până se carbonizează pe ambele părți și se fierbe până la o coacere medie-rară, 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Scoateți de pe grătar, stropiți cu puțin din sosul de friptură Balsamic-rozmarin și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Friptură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
În timp ce fripturile sunt la grătar, periați Treviso-ul cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătați până se carbonizează ușor pe toate părțile și abia începe să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Transferați într-un platou, ventilați frunzele, stropiți cu puțin ulei de măsline balsamic, extra-virgin și sfărâmați peste gorgonzola. Se acoperă cu felii de friptură și se strecoară cu mai mult sos de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Sos De Friptură
Gorgonzola
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
12
Garnisiți cu frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
13
Combinați oțetul balsamic, usturoiul și rozmarinul într-o cratiță mică și gătiți la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Scoateți rozmarinul și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
15
Așezați ardeii, mierea, hreanul, melasa, oțetul de vin roșu, sosul Worcestershire și o parte din amestecul balsamic răcit într-un blender. Se amestecă până se omogenizează. Condimentează cu sarea și piperul. Gustați și adăugați mai mult din reducerea balsamică după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Reducere
4 Căni De Făină De Grâu
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale