Bistecca alla Florentine cu sos balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola

Bistecca alla Florentine cu sos balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola
Această rețetă servește 4 și costă 5,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 708 calorii, 43G de proteine, și 41G de grăsime per portie. Un amestec de gorgonzola, rozmarin, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Balsamic și rozmarin-friptură florentină marinată, Balsamic și rozmarin-friptură florentină marinată, și Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 1 cană așchii de lemn de migdale sau cireșe, înmuiate timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
2
Bateți împreună uleiurile, usturoiul și rozmarinul într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați fripturile și întoarceți-le pentru a acoperi marinada. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Scoateți fripturile din frigider cu 30 de minute înainte de grătar și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
5
Încălziți un grătar la foc mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Adăugați așchii de lemn înmuiați în cărbune sau puneți așchii de lemn într-o cutie de fumători și adăugați la un grătar pe gaz. Închideți capacul și lăsați să se încălzească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți fripturile din marinată și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
8
Presărați ambele părți din belșug cu sare și piper. Grătați până se carbonizează pe ambele părți și se fierbe până la o coacere medie-rară, 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoateți de pe grătar, stropiți cu puțin din sosul de friptură Balsamic-rozmarin și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
În timp ce fripturile sunt la grătar, periați Treviso-ul cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătați până se carbonizează ușor pe toate părțile și abia începe să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Transferați într-un platou, ventilați frunzele, stropiți cu puțin ulei de măsline balsamic, extra-virgin și sfărâmați peste gorgonzola. Se acoperă cu felii de friptură și se strecoară cu mai mult sos de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Sos De FripturăSos De Friptură
GorgonzolaGorgonzola
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
12
Garnisiți cu frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
13
Combinați oțetul balsamic, usturoiul și rozmarinul într-o cratiță mică și gătiți la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Scoateți rozmarinul și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
15
Așezați ardeii, mierea, hreanul, melasa, oțetul de vin roșu, sosul Worcestershire și o parte din amestecul balsamic răcit într-un blender. Se amestecă până se omogenizează. Condimentează cu sarea și piperul. Gustați și adăugați mai mult din reducerea balsamică după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
ReducereReducere
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)4creveți și cu veneOțet Balsamic, pentru stropireOțet Balsamic, pentru stropire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de canola, plus mai mult burnițăulei de canola, plus mai mult burniță1lasăPătrunjel proaspăt, pentru garniturăPătrunjel proaspăt, pentru garnitură1crenguțărozmarin proaspătrozmarin proaspăt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmrozmarin proaspăt tocat finrozmarin proaspăt tocat fin12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit8cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.gorgonzola sfărâmatăgorgonzola sfărâmată1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru măcinat grosierpiper negru măcinat grosier23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmhrean preparathrean preparat1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat12 lingurițe de pudră de usturoi4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmolive, plus mai mult burnițăolive, plus mai mult burniță2fripturi porterhouse, aproximativ 2 lire sterline fiecare și 1 1/2-inch grosimefripturi porterhouse, aproximativ 2 lire sterline fiecare și 1 1/2-inch grosime3mariardei grași roșii, la grătar, curățați, însămânțați și tăiați cubulețeardei grași roșii, la grătar, curățați, însămânțați și tăiați cubulețe12 lingurițe de pudră de usturoi1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2Bucăți de caramele Heath BarSos WorcestershireSos Worcestershire2capeteTrevisoTreviso
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista