Bistecca alla fiorentina
Bisteccan alla fiorentina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $ 4.46 pe portie. O porție conține 575 calorii, 47G de proteine, și 41G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Over-the-cărbuni Bistecca Fiorentina, Rețetă Bistecca Fiorentina, și Bisteccan Alla Puttanesca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați rozmarinul, cimbru, sare și piper.
Coat friptură cu amestec de plante medicinale.
Ungeți friptura cu ulei de măsline.
Preîncălziți un grătar la foc mare.
Așezați friptura pe grătar și gătiți până se carbonizează la exterior, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu și întoarceți friptura înapoi în prima parte. Continuați să gătiți timp de 4 minute.
Scoateți friptura de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Tăiați fileul și Fâșia în felii și serviți.