Bisque de praz și Bietă

Bisque de praz și Bietă
Praz și Chard Bisque este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această supă are 94 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper, lapte, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Ceapă De Praz, Bisque De Cartofi-Praz, și Bisque De Cartofi-Praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați capătul tulpinii și vârful verde dur din Praz; desprindeți și aruncați stratul exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2
Tăiați prazul în jumătate pe lungime și țineți fiecare jumătate sub apă curentă rece, separând straturile pentru a clăti bine. Tăiați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Clătiți și scurgeți bietul. Tăiați capetele tulpinii decolorate și aruncați-le. Tăiați subțire tulpinile în cruce și tăiați grosolan frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, amestecați bulionul cu tulpinile și frunzele de praz și bietă. Aduceți la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede când sunt străpunse, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Cu o lingură cu fante, transferați legumele într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați aproximativ 1/2 cană de lichid de gătit și rotiți până se omogenizează.
7
Se toarnă pur înapoi în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați lapte și 1/4 linguriță de piper; se amestecă doar până la abur, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
9
Polonic bisque în boluri largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BisqueBisque
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
10
Se presară în mod egal cu ou tocat și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
11
Adăugați sare și mai mult piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista