Bison Fajitas cu salată de Guacamole

Bison Fajitas cu salată de Guacamole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bison Fajitas cu salată de Guacamole. Această rețetă servește 6. O porție conține 469 calorii, 26g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 71 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este super. Rețete similare includ Glisoare Bison cu Guacamole, Glisoare Bison cu Guacamole, și Fajitas de pui cu Guacamole.

Instrucțiuni

1
Dacă doriți, înghețați parțial friptura de flanc de bizon pentru o feliere mai ușoară (aproximativ 30 de minute). Feliați subțire peste Bob în benzi de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
BizonBizon
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2
Presărați friptura de flanc de bizon feliată cu 1 linguriță de condiment fajita. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente FajitaCondimente Fajita
Friptură De FlancFriptură De Flanc
BizonBizon
3
Încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare. Gatiti usturoiul si 1 ardei jalapeno in uleiul incins timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa. Gatiti si amestecati timp de 6 pana la 8 minute sau pana cand ceapa este frageda si incepe sa se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Scoateți amestecul de ceapă într-un castron mediu; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați ardeii grași și restul de 1/2 linguriță de condimente fajita în tigaie. Gatiti si amestecati timp de 6 pana la 8 minute sau pana cand ardeii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente FajitaCondimente Fajita
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ardei în amestecul de ceapă; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați 1/2 din fâșiile de friptură de bizon în tigaie. Gatiti si amestecati timp de 1 pana la 2 minute sau pana cand friptura de bizon se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
BizonBizon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți din tigaie și gătiți friptura de flanc de bizon rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
BizonBizon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Serviți friptura de flanc de bizon și legumele în tortilla acoperite cu salsa și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
BizonBizon
Dientes De AjoDientes De Ajo
12
Se servește cu pene de tei și salată de Guacamole
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
1
Combinați roșiile, ceapa verde, 1 ardei jalapeno, cei 2 căței de usturoi, sarea și piperul într-un castron mediu. Se amestecă ușor avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se servește pe romaine mărunțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 42 m.
Porții6
Scor De Sănătate82
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista